Asthik 044-333-42-98
OK

Agent Provocateur/lovehoney X Ap Секс-іграшка RUMBA

9 150 UAH
В наявності
Дизайнер
Agent Provocateur/Lovehoney x AP
Стать
Жіноче
Колір
Чорний
Сезон
Осінь-Зима
Зроблено в
Великобританія
Код товару
35805_0328

Вібратор з підзарядкою: The Rumba Колаборація Agent Provocateur x Lovehoney представляє The Rumba.

Спеціально вигнута та окреслена, щоб покривати потрібні ерогенні зони, Румба танцює у такт вашої власної мелодії за допомогою свого потужного двигуна. Водонепроникна конструкція The Rumba дозволяє вам подбати про себе у ванні або душі, вивільняючи 8 вібраційних патернів з 3 різними налаштуваннями швидкості для 45 хвилин інтенсивного задоволення. Просто зарядіть і насолоджуйтеся настроєм. Поекспериментуйте та насолоджуйтесь інтимною грою поодинці або запросіть партнера приєднатися до цього досвіду, оскільки величезна закруглена голова The Rumbas легко принесе подвійне задоволення вам обом. Включає кейс для зберігання і кабель для підзарядки на магнітах.


Відправка по Україні здійснюється перевізником «Нова Пошта» протягом 1-3 днів з моменту підтвердження замовлення. Міжнародна доставка здійснюється службами «DHL Express», «UPS» та «Нова Пошта»

По території України:

Відправка по Україні здійснюється перевізником «Нова Пошта» протягом 1-3 днів з моменту підтвердження замовлення.

Доставка здійснюється за умови попередньої оплати, до обраного покупцем відділення компанії «Нова Пошта». Деталі щодо вартості доставки уточнить наш менеджер під час підтвердження замовлення. Комісію за післяплату сплачує покупець. Також доступна адресна доставка кур’єром служби «Нова Пошта».

За межами території України:

Міжнародна доставка здійснюється службами «DHL Express» та «Нова Пошта» згідно з тарифами служб доставки. Вартість доставки можна уточнити в менеджера під час оформлення замовлення. Вартість розраховується індивідуально для кожної посилки, залежно від її об’єму та пункту призначення.
Усі транспортні витрати сплачує покупець. Повернення немає.

  • Київ, вул. Заньковецької, 10
    +38 (044) 333-42-98
  • Київ, бульвар Лесі Українки, 7A
    +38 (044) 333-42-98
Секс-іграшка RUMBA Секс-іграшка RUMBA Секс-іграшка RUMBA